latinica  ћирилица
10/08/2022 |  14:18 ⇒ 14:56 | Аутор: СРНА

Вулић: Прави мушкарци имају поштовања према женама, за разлику од фрустрираног Бореновића

Члан Извршног комитета СНСД-а Сања Вулић рекла је данас да је предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић, који жене подржава само декларативно, потврдио да смо сексистичко друштво.
Сања Вулић - Фото: РТРС
Сања ВулићФото: РТРС

- Кандидат на предстојећим изборима из партије на чијем је Бореновић челу је жена, али то га не спречава да вријеђа све остале жене. Лично сам осјетила нападе примитиваца који себи дају заправо да коментаришу репродуктивни систем жена, а да о томе појма немају. Наравно, силна удружења "заштитница" жена ћуте, јер зашто би се замјерале алфа мушкарцима - истакла је Вулићева за Срну поводом Бореновићеве објаве на твитер налогу у којој је Горици Додик поручио да има паметнијег посла, те да иде да, како је навео, "спреми неки ручкић, мало шопинг, теретана, спа, плажа...".

Вулићева је рекла да је питање и да ли је Бореновић мушкарац јер прави мушкарци имају поштовање према жени као нечијој ћерки, жени, мајци, а он, очито није спознао љепоту женског пола.

- Да жене, каква је Горица Додик, управљају овим друштвом, исфрустрирани, од жена разочарани шовинисти као што је Бореновић не би управљао ни мјесном заједницом, а не политичком странком ма каква она била - истакла је Вулићева.

Када предсједник странке хистерично напада и жене и мушкарце, додала је она, јасно је да је у кризи и сталном страху да ли ће и даље остати у загрљају страних амбасада и политичког Сарајева, а то је потврдио и заузимајући за себе прво мјесто на компензационој листи.