latinica  ћирилица
11/08/2022 |  10:56 ⇒ 12:44 | Аутор: СРНА

Гранула: Након изјава Тривићеве, кампања је већ постала циркузантска

Посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Мара Гранула изјавила је да судећи по иступима Јелене Тривић и њеној изјави да се Милорад Додик боји тв дуела с њом, ова кампања је већ циркузантска јер тако опозиција жели с обзиром да нема ништа да понуди бирачима.
Мара Гранула - Фото: РТРС
Мара ГранулаФото: РТРС

Гранула је за Срну истакла да су "једно политичка борба и предизборне поруке, а сасвим друго политиканско лупетање и јавно бламирање какво себи допушта Јелена Тривић изјавама да се Милорад Додик плаши тв дуела с њом".

Гранула се нада да Тривићева не мисли озбиљно када то каже, истичући да се нико не боји дуела са Јеленом Тривић, а поготово не Милорад Додик.

Она је истакла да Тривићева не жели да одговори на позив посланика за тв дуел, али сматра да је она "величина" и као таква кадра да иде у дуел са српским чланом Предсједништва БиХ.

- С тога јавно питам посланика Јелену Тривић смије ли у дуел посланик - посланик? Да ли је само Милорад Додик ниво који она уважава, мислећи сама за себе да је и она тај ниво или јој је њен ментор Кристијан Шмит дао тај задатак јер мора рећи нешто на основу чега би жељела да га елиминише из изборног процеса?! - рекла је Гранула.