latinica  ћирилица
12/08/2022 |  12:10 ⇒ 12:12 | Аутор: СРНА

УКЦ Српске: Возач скутера из Мркоњић Града стабилно, остаје на лијечењу

Возач скутера из Мркоњић Града чији су иницијали Н.Г. повријеђен у саобраћајној незгоди у мјесту Чираковац тренутно је стабилно и остаје на даљем праћењу у Служби за максилофацијалну хирургију Универзитетског клиничког центра Републике Српске, речено је у УКЦ.
УКЦ Републике Српске - Фото: РТРС
УКЦ Републике СрпскеФото: РТРС

Пацијент Н.Г. /18/ примљен је синоћ у 18.45 часова у Ургентни центар УКЦ Републике Српске, а након обраде пацијент је хоспитализован у Службу за максилофацијалну хирургију УКЦ Републике Српске са повредама на глави.

- Његово здравствено стање тренутно је стабилно и остаје на даљем праћењу и лијечењу у овој Служби - истичу у УКЦ-у за Срну.

Други возач скутера из Зрењанина чији су иницијали В.И. /21/, који је такође јуче повријеђен овој незгоди примљен је синоћ у Ургентни центар УКЦ Републике Српске у 18.50 часова, те након дијагностичке обраде уз терапијске препоруке отпуштен на кућно лијечење.

Возачи скутера из Мркоњић Града и Зрењанина чији су иницијали Н.Г. и В.И. повријеђени су јуче у незгоди у мјесту Чираковац, након чега су превезени у Универзитетски клинички центар Републике Српске.

Повријеђенима у синоћњој незгоди медицинска помоћ прво је указана у Дому здравља у Мркоњић Граду.

У незгоди, која се догодила јуче у 17.20 часова у мјесту Чираковац, повријеђена су два возача скутера.