latinica  ћирилица
14/08/2022 |  20:53 | Аутор: РТРС

Калуђеровић пуштен након саслушања у тужилаштву

Цетињанин Ненад Калуђеровић пуштен је након саслушања из Вишег државног тужилаштва у Подгорици, потврђено је Порталу РТЦГ.
Виши суд у Подгорици (фото:sudovi.me/me) - Фото: СРНА
Виши суд у Подгорици (фото:sudovi.me/me)Фото: СРНА

Руководитељка Вишег државног тужилаштва у Подгорици Лепа Меденица казала је раније за Портал РТЦГ да се Калуђеровић одазвао на позив Вишег државног тужилаштва ради саслушања у својству грађанина о догађају на Цетињу.

Подсјетимо, Више државно тужилаштво у Подгорици формирало је предмет поводом догађаја на Цетињу, саопштила је руководитељка тог тужилаштва Лепа Меденица.

Више државно тужилаштво у Подгорици формирало је предмет поводом догађаја на Цетињу.

Из тужилаштва подсјећају да је Браиловић у петак у Цетињу ватреним оружјем убио 10 и ранио шест особа, након чега је убијен.

- Након предузимања свих неопходних мјера и радњи које су у току, а с циљем потпуног расвјетљавања предметног догађаја, те спровођења вјештачења по наредби овог тужилаштва, као и саслушања свједока очевидаца доћи до доказа ко је лишио живота лице В.Б. - наводи се у саопштењу Вишег државног тужилаштва.

Претходно је црногорска полиција саопштила да је Браиловић рањен када су њени припадници покушали да га спријече да настави крвави масакр на Цетињу, а сумња се да је у њега пуцао и Калуђеровић.