latinica  ћирилица
15/08/2022 |  12:19 ⇒ 12:27 | Аутор: ТАНЈУГ

Јовић: Срећан сам због гола у првој утакмици

Фудбалер Фиорентине и српски репрезентативац Лука Јовић изјавио је да је срећан што је постигао гол на првој званичној утакмици у дресу клуба из Фиренце.
Лука Јовић (фото: EPA-EFE / CLAUDIO GIOVANNINI) -
Лука Јовић (фото: EPA-EFE / CLAUDIO GIOVANNINI)

Фиорентина је у недјељу побиједила на свом терену Кремонезе 3:2, а Јовић се уписао у стријелце у 34. минуту. Он је одиграо цијели меч за клуб из Фиренце.

- Срећан сам што сам успио да оправдам очекивања и постигнем гол на својој првој утакмици за Фиорентину. Радио сам напорно у предсезони и ево већ је почело да се враћа. Ово је одличан почетак у сваком смислу, како за клуб, тако и за мене. Драматична завршница, могли смо и раније да ријешимо питање побједника, али на крају је најважније да смо првенство почели са три бода - рекао је Јовић.

Он је истакао да вјерује да се враћа у стару форму.

- Полако идем ка својој старој форми, а наравно да ми голови и успјеси само дају вјетар у леђа да будем све бољи. Потрудићу се да и у наредном периоду дам све од себе и да донесем што више радости навијачима Фиорентине - истакао је српски нападач.

Никола Миленковић је одиграо цијели меч за Фиорентину, док су Матија Настасић и Алекса Терзић били на клупи за резервне фудбалере.

Утакмицу са трибина су посматрали селектор Србије Драган Стојковић и његов помоћник Братислав Живковић. Стојковић и Живковић су послије меча били на вечери са Јовићем, Миленковићем, Настасићем и Терзићем.