latinica  ћирилица
16/08/2022 |  16:59 | Аутор: СРНА

Додик: СНСД може задржати стабилност у нестабилним временима

Предсједник Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик рекао је данас да је СНСД једина политичка структура која може да задржи стабилност у нестабилним временима.
Милорад Додик - Фото: РТРС
Милорад ДодикФото: РТРС

Додик ја након састанка са Општинским одбором СНСД-а у Новом Граду рекао да је ово највећи и најјачи општински одбор иза којег су изборне побједе.

Према његовим ријечима, с обзиром на то да се ближе општи избори, представљене су политике ове партије за локални, ниво Републике Српске и БиХ.

- Није пристојно да изгубимо овдје, јер смо научили да побјеђујемо. СНСД је партија која од Новог Града до Требиња пред народ излази чиста образа. Мислим да је народ свјестан да је СНСД једина структура која може задржати стабилност у нестабилним временима - рекао је Додик.

Додик је навео да је СНСД показао како се чува стабилност и у вријеме пандемије вируса корона, и поплава, и земљотреса, те у вријеме политичких криза.

- Овдје видим оптимизам и компактну структуру и осјећам побједу - поручио је он.

Предсједник општинског одбора СНСД-а Мирослав Дрљача рекао је да је на састанку разговарано о питањима битним за све грађане ове локалне заједнице, без обзира на њихову политичку оријентацију.

- Политика се не може раздвојити од грађана. Зато смо разговарали о проблему радиоактивног отпада, прекатегоризацији граничног прелаза и инфраструктурним пројектима - рекао је Дрљача.

Он је навео да је разговарано и о помоћи виших нивоа власти за реализацију пројеката у Новом Граду.