latinica  ћирилица
17/08/2022 |  20:14 ⇒ 20:23 | Аутор: РТРС

Бивши чланови БК Славија: Вратити шампионски сјај (ВИДЕО)

Бивши чланови Боксерског клуба Славија, на приједлог почасног предсједника Драгана Батара и олимпијског шампиона Антона Јосиповића, окупиће се сутра испред просторија клуба. Жеља је да се ситуација помјери с мртве тачке и да клуб славне традиције крене напријед.
БК Славија - Фото: РТРС
БК СлавијаФото: РТРС

Закључана врата али и натпис да се донацијом једне конвертибилне марке помогне клубу можда и најбоље одсликавају колико је тешка ситуација у Боксерском клубу Славија. За Драгана Батара, који је учествовао у оснивању клуба, ово су болни тренуци. За њега је несхватљив отпор садашње Управе да одступи са позиције и омогући да се клуб покрене с мртве тачке.

Ситуација у Славији је алармантна, каже смијењени тренер Владан Кљаић. Проблеми са кровом и инсталацијама су уљепшани, док је стварно стање и однос према боксерима веома лош, наводи Кљаић.

И бивши боксер и функционер Славије Далибор Петковић истиче да је вријеме за промјене и да је жалосно да клуб такве историје пропада.

Подршка је стигла и од српског члана Предсједништва Милорада Додика, наводе Батар и Петковић, а све у жељи да се врати шампионски сјај Славије.

Окупљање бивших чланова Славије биће одржано сутра од 18 часова испред просторија клуба. Тада ће бити презентован јасан план и идеје како да се превазиђе тренутна ситуација у трофејном клубу.