latinica  ћирилица
18/08/2022 |  14:14 | Аутор: РТС

Финска премијерка на удару критика (ВИДЕО)

Финска премијерка Сана Марин нашла се на удару критика након што је друштвеним мрежама почео да кружи видео-снимак на којем се она "лудо" забавља на једној журки.
Финска премијерка Сана Марин (Фото: PA-EFE/HENRIK MONTGOMERY) -
Финска премијерка Сана Марин (Фото: PA-EFE/HENRIK MONTGOMERY)

У новом снимку премијерка плеше и пева са неколико пријатеља и јавних личности уз пјесме финског репера Петри Нигорда и поп звијезде Анти Туиску, док се чују људи у позадини како причају о кокаину, преносе фински медији.

Фински посланик Мико Керне, из владајућег коалиционог партнера Партије центра, позвао је премијерку да уради тест на дрогу и јавно објави резултате.

На конференцији за новинаре, Маринова је негирала да је користила дрогу и рекла да "нема шта да сакрије".

- Играла сам, пјевала, славила, радила легалне ствари - рекла је Маринова и додала да није пуно пила.

Истакла је и да је вјеровала да, пошто су снимци приватни и са приватног догађаја, неће бити објављени, као и да је лоше што су се нашли у жижи јавности.

Снимци су изазвали праву буру на интернету. И док неки критикују Маринову због, како кажу, неодговорног понашања, други ово виде као могућност за повећање популарности 36-годишње премијерке.

Најмлађа финска премијерка неријетко се суочава са критикама због честих посјета клубовима и фестивалима.

Маринова се нашла на удару критика и прошлог децембра, када је изашла у ноћни излазак убрзо након што је колега из Владе добио позитиван тест на вирус корона.