latinica  ћирилица
18/08/2022 |  18:26 ⇒ 20:11 | Аутор: РТРС

Црнадак: Отужна и опасна прича о странцима који руше Српску

Потпредсједник ПДП-а и народни посланик Игор Црнадак рекао је да се поново након четири године, "режимски гласници" путем "режимских гласила", обавјештавају како су им се опет указали Британци који су дошли да руше "поштену и патриотску" власт Републике Српске.
Игор Црнадак - Фото: РТРС
Игор ЦрнадакФото: РТРС

- Указују им се и друге стране агентуре које тобоже ударајући на шефа неспособног режима, ударају на саму Републику Српску - рекао је Црнадак.

Како он наводи, ту су и неизоставни "Бакир и бакировци у редовима опозиције". 

- А да апсурд буде још већи, о томе причају особе које већ читав мандат проводе у коалицији са тим истим Бакиром, договарају фотеље, смијењују њима политички неподобне Србе, именују у институције оне који даље дају отказе часним и поштеним Србима који професионално раде свој посао - сматра Црнадак.

Црнадак каже да је отужна, али и опасна прича о странцима који наводно руше Републику Српску.

- Отужна је, јер је понављају као папагају људи који су лично или чија партија је успоставила режим управо уз помоћ странаца. Опасна, јер својом реториком призивају страну интервенцију, а и из разлога што уколико се деси нека стварна пријетња, у то више нико неће вјеровати - наводи се у саопштењу ПДП-а.

Додаје да им је прича и смијешна, јер, како каже Црнадак, "мисле да ће на тај начин промијенити вољу народа".

- А народ је већ изабрао. Према свим релевантним истраживањеима, предност Јелене Тривић над Милорадом Додиком је недостижна и њему не могу више помоћи ни лажи, ни злоупотреба јавних ресурса, ни новац који је испумпао из народног буџета, јер народ је преломио. Јелена Тривић је будућа предсједница Републике Српске. Жељки Цвијановић не може помоћи ни стање тиховања и мировања у које су је ставили да не би својим поступцима и ријечима направила грешку. Народ је не жели, а будући српски члан Предсједништва БиХ ће бити Мирко Шаровић. Одлазак овог накарадног и антинародног режима у прошлост 2. октобра, биће коначна побједа народа – поручио је Црнадак.