latinica  ћирилица
18/08/2022 |  18:52 ⇒ 20/08/2022 | 19:06 | Аутор: РТРС

Додик: Баке Невенка и Рајка Пралица коначно имају услове за пристојан живот; Важно остати хуман (ВИДЕО)

У јуну смо покренули акцију како бисмо помогли бакама Невенки и Рајки Пралица из Козарке Дубице и оне коначно имају услове за пристојан живот, рекао је данас српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик.
Милорад Додик са бакама Невенком и Рајком Пралица (Фото: twitter.com/MiloradDodik) -
Милорад Додик са бакама Невенком и Рајком Пралица (Фото: twitter.com/MiloradDodik)

- Данас сам у њиховом дому у мјесту Кадин Јеловац. Радује ме што је до сада много тога урађено - објавио је Додик на Твитеру.

Додик је истакао да је у овом тешким временима важно остати хуман.

- Да погледамо око себе и помогнемо онима којима је наша помоћ потребна. У овом мјесту ће бити обновљене још три куће за породице којима је то потребно - истакао је Додик.

Додик је данас посјетио баку Невенку Пралицу у Кадин Јеловцу на подручју општине Козарска Дубица, након што је помогао да буде санирана породична кућа у којој живи.

- То сам финансирао из породичних, властитих средстава у износу од око 10.000 КМ. Не могу да изразим ништа друго осим задовољства када увеселите људе макар на један тренутак, нарочито људе у оваквој ситуацији, онда је то велика награда мени и свима нама - рекао је Додик.

      View this post on Instagram

A post shared by Милорад Додик (@mdodik.official)

Додик је истакао да ће наставити да подржава овакве хуманитарне акције.

Бака Невенка је врло срдачно и емотивно дочекала Додика који је и данас донио поклоне, овај пут телевизор и друге поклоне.