latinica  ћирилица
19/08/2022 |  16:45 ⇒ 17:42 | Аутор: СРНА

Ковачевић: За разлику од функционера ПДП-а, Додикове путне налоге не овјерава Британска амбасада

Српском члану Предсједништва БиХ Милораду Додику, који је боравио данас у краткој посјети Црној Гори на позив Митрополије црногорско-приморске, путне налоге не овјерава Британска амбасада за разлику од ведета из ПДП-а, рекао је портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.
Радован Ковачевић - Фото: РТРС
Радован КовачевићФото: РТРС

- Додику не попуњава и не овјерава путне налоге ни британска нити било која друга амбасада, за разлику од Бранислава Бореновића, Игора Црнатка и осталих ведета из ПДП-а - рекао је Ковачевић за Срну.

Према његовим ријечима, Додик, како у земљи тако и изван ње, заступа само интересе српског народа и грађана Републике Српске, за разлику од Бореновића и Црнатка и осталих ведета из ПДП-а који, како је навео, увијек заступају искључиво стране интересе.

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик посјетио је данас светиње Паштровића у Црној Гори, саопштено је из Митрополије црногорско-приморске, на чији је позив посјетио ове светиње.

Из ПДП-а су саопштили да "данашње приватно путовање Додика на Свети Стефан хеликоптером Владе Републике Српске" још једном указује, како су навели, на бахатост власти СНСД-а.