latinica  ћирилица
20/08/2022 |  10:41 | Аутор: СРНА

Једно лице погинуло, четворо повријеђено у удесу код Шипова

Возач из Шипова, чији су иницијали Г. С. је погинуо, док је четворо људи повријеђено у судару два аутомобила у мјесту Ваган код Шипова, потврђено је Срни у Полицијској управи Мркоњић Град.
ПУ Мркоњић Град - Фото: СРНА
ПУ Мркоњић ГрадФото: СРНА

- Саобраћајна несрећа се догодила јуче око 20.30 часова на регионалном путу Шипово-Купрес - рекла је портпарол Полицијске управе Мркоњић Град Божана Вулин.

Она је навела да су се сударили аутомобили "ауди", којим је управљао Г.С. и са којим се у налазио сувозач С.И. такође из Шипова и аутомобил "мерцедес" којим је управљало лице В.П. из Купреса и са којим су се налазили сапутници М.К. из Челинца, Д.М. и Д.З. из Купреса.

- У удесу су повријеђени возачи Г.С. и В.П. и сапутници С.И, М.К. и Д.М, те су превезени у Универзитетско клинички центар Републике Српске, гдје је возач Г.С. из Шипова преминуо од задобијених повреда - рекла је Вулинова.

Она је додала да је увиђај обавила полиција из Шипово, уз сагласност дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се предузму све мјере и радње са циљем утврђивања узрока саобраћајне несреће.