latinica  ћирилица
30/08/2022 |  17:50 ⇒ 20:50 | Аутор: РТРС

Цвијановић: Километар по километар до мреже ауто-путева у Републици Српској (ВИДЕО)

Километар по километар, дионица по дионица доводи нас до мреже ауто-путева у Републици Српској, изјавила је предсједница Српске Жељка Цвијановић на озваничењу завршетка прве дионице ауто-пута на Коридору 5Ц.
Жељка Цвијановић - Фото: РТРС
Жељка ЦвијановићФото: РТРС

Цвијановић је истакла да то подразумијева убрзан развој локалне заједнице, као и стабилност републичких институција да заједно са локалним институцијама реализују овако значајне пројекте.

- Оно што Српска узима, то редовно враћа, да би реализовала овако значајне пројекте. Поносна сам на способност Српске да узме одређен зајам и да га враћа и планира и реализује те пројекте. Желимо да се изграђује сваки дио наше регије и да буде везан са Европом и ЕУ, да нико никоме не блокира пројекте. То је наша политика - рекла је Цвијановић.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

Цвијановић је поручила да "наша Република данас изгледа другачије него онако како је изгледала када смо започели са првим километром ауто-пута и захвални смо на томе".

- То је понос и власништво свих грађана Српске, институција које су имале и визију и идеју и храброст да започну такве пројекте, али исто тако их реализују и онда када су времена тешка - рекла је Цвијановић.