latinica  ћирилица
12/09/2022 |  14:03 ⇒ 15:34 | Аутор: СРНА

Вулић: Тривићева се "ухватила у страно коло"; Вријеме ће показати да ли добровољно или под утицајем

Члан Предсједништва СНСД-а Сања Вулић поручила је Јелени Тривић да она није у Изборном штабу СНСД-а, а онај ко јој је писао статус на друштевним мрежама, очигледно није упућен.
Сања Вулић -
Сања Вулић

Реагујући на изјаву Тривићеве да њу неће нико уцјењивати, Вулићева је рекла да она говори у будућем времену да створи илузију, а одавно се "ухватила у страно коло", вријеме ће показати добровољно или под утицајем.

Вулићева је навела да Младен Иванић и одређене колеге Тривићеве из ПДП-а имају по Енглеској некретнине, те да путем издаје иде и она.

- У међународну политику Тривићева се разумије као и у локалну, отприлике, а то је нимало. Што се тиче страначких колега и мене, за нас не брини ми смо све вријеме с народом, а не периодично и у кампањи како би се сликали за друштвене мреже. Ми немамо ни тај колонијални менталитет нити смо фасцинирани британским и другим утицајем и вриједностима - нагласила је Вулићева.

Она је сугерисала Тривићевој да "своје савјете задржи за себе јер ће јој требати у изборној ноћи стрпљења и нешто за смирење, може и на биљној бази за то не треба рецепт".

- Сања Вулић каже - живјела Република Српска, живјела Србија, живјела Русија, док Јелена Тривић кличе: 'Год сејв д кинг!' - навела је Вулићева.