latinica  ћирилица
18/09/2022 |  17:29 ⇒ 18:31 | Аутор: СРНА

Додик: Вукосавље са СНСД-ом биљежи најбоље године развоја

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик рекао је данас у Вукосављу да ова локална заједница биљежи своје најбоље године и дане у којима су завршавани инфраструктурни пројекти, који су помогли да се општина развија у стабилну локалну заједницу.
Вукосавље-Додик - Фото: СРНА
Вукосавље-ДодикФото: СРНА

- Овдје је било угодно доћи и видјети шта је урађено након неколико година када смо са руководством општине договорили шта треба урадити - рекао је Додик након предизборног скупа СНСД-а у Центру за културу у Вукосављу.

Додик је навео да је све што је обећано и урађено, а да је једино остало да се у наредном периоду уреди објекат Српске православне цркве у овој локалној заједници.

- Вукосавље има значајну пажњу републичких институција, што ће се наставити и у будућности - рекао је Додик.

Он је истакао да је задовољан предизборном кампањом у којој се осјећа позитивна енергија и веће присуство људи на скуповима СНСД-а.

Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић рекла је да очекује велику побједу у Вукосављу, општини која је уз политику СНСД-а рехабилитована, и мјесто је у коме су унесени нови живот и садржаји, како би могло да функционише.

- Поносна сам на све што су републичке институције овдје уложиле, а задовољство урађеним грађани су показали и данас доласком на предизборни скуп СНСД-а - рекла је Цвијановић.

Она је истакла да је број грађана на предизборном скупу доказ да политика СНСД-а има подршку народа у овој општини, као и широм Републике Српске.

- Вукосавље ће постати велико чвориште ауто-путева и то ће бити додатна обавеза републичким и локалним властима да направе велику пословну и индустријску зону, која ће бити замајац развоја Вукосавља у будућности - рекла је Цвијановић.

На предизборном скупу представљени су кандидати из Изборне јединице четири за Народну скупштину Републике Српске.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

Кандидат за Народну скупштину Републике Српске Борислав Ракић рекао је да ће се 2. октобра грађани поново опредијелити за СНСД.

- Све што смо обећали доласком на власт остварили смо у сарадњи са предсједником Додиком и Жељком Цвијановић - рекао је Ракић и позвао грађане да искористе своје грађанско право и изађу на изборе.