latinica  ћирилица
19/09/2022 |  09:06 ⇒ 11:00 | Аутор: СРНА

Вулић: Највећа обмана на политичкој сцени Јелена Тривић

Члан Предсједништва СНСД-а Сања Вулић изјавила је да је највећа обмана на политичкој сцени Јелена фејк Тривић која се плаши ТВ дуела, али је "храбри" експерт у објављивању садржаја на друштвеним мрежама које јој пошаљу из разних амбасада у Сарајеву.
Сања Вулић -
Сања Вулић

- Лаж до лажи и понављање исте мантре уз наду да ће лаж постати истина - рекла је Вулићева за Срну, додавши да је Тривићева јавности Српске обећала много тога прије него је мандат добила на несрећи једне породице.

Према њеним ријечима, Тривићева није испоштовала ништа од обећања и сваки њен иступ је обмана до обмане.

Она је навела да је Тривићева рекла да не жели на РТРС јер је "режимски", а два пута је гостовала у емисији Телеринг управо у згради те медијске куће.

- Тривићева као позива на ТВ дуел у телевизији која је њен пи-ар и која под оправдањем сатире позива на ликвидацију њених неистомишљеника. Јасно је да јој то ни најмање не смета, јер и сама пријети дављењем и разним наслиничким методама. Пљује по Александру Вучићу и СПЦ, оптужује их за наводно мијешање у изборе у Републици Српској, а онда лицемјерно трчи да се фотографише са предсједником Србије и српским патријархом Порфиријем - рекла је Вулићева.

Она је нагласила да једино што Тривићевој иде "добро" јесте сарадња са њемачким туристом Кристијаном Шмитом и трговање Републиком Српском зарад власти.

- Након свега, само се једно питам када би имала прилику да управља Републиком Српском, да ли би јој, по налогу Шмита, и Хитлер био идол? - упитала је Вулићева.