latinica  ћирилица
19/09/2022 |  14:20 ⇒ 16:21 | Аутор: РТРС

Ковачевић: Тривићева у односу на Додика једино има предност од десет милиона долара (ВИДЕО)

Јелена Тривић тврди да има неку предност од десет у односу на Милорада Додика. Ту вјероватно мисли на предност од десет милиона долара, јер то је једино што јој не споримо и једино што би могло да буде тачно, рекао је за РТРС савјетник српског члана Предсједништва Радован Ковачевић.
Радован Ковачевић - Фото: РТРС
Радован КовачевићФото: РТРС

Ковачевић је коментарисао и истраживања јавног мњења.

- Морам да кажем да смо у посљедњих мјесец дана имали прилику да видимо најмање десет истраживања које су радиле разноразне агенције и да не постоји баш ни једно у којој Милорад Додик није имао барем 12 одсто предности у односу са противкандидата. То негдје дјелује и потпуно логично, када погледате како ствари изгледају на терену. Тамо гдје опозицији дође 300 људи, код нас дође 3.000 и више. И то се види на сваком кораку - каже Ковачевић.

Ковачевић је истакао да је Додик озбиљан кандидат и државник који се сутра састаје са руском предсједником Владимиром Путином други пут ове године и договара важне економске пројекте за све грађане Српске.

- С друге стране имате некога ко жели да буде противкандидат и нуди се као нека алтернатива и ко се у својој политичкој каријери једино успио срести само са Кристијаном Шмитом, који је непозван и без икаквог легитимитета и неизабран дошао овдје само са једним циљем да Републике Српске не буде и да не буде права за српски народ. Грађани Српске ће знати све најбоље оцијенити - навео је Ковачевић.