latinica  ћирилица
19/09/2022 |  19:18 ⇒ 22:46 | Аутор: СРНА

Селак: Имаћемо директно изабране посланике из свих изборних јединица

Предсједник Социјалистичке партије Српске /СПС/ Горан Селак изразио је очекивање да ће ова странка, без обзира што први пут излази на опште изборе, имати велику подршку грађана и да ће у свих девет изборних јединица за Народну скупштину Републике Српске имати директно изабране посланике.
СПС, Градишка -
СПС, Градишка

Селак, који је вечерас у Градишци присуствовао централној трибини СПС за Изборну јединицу два, нагласио је да ова партија окупља вриједне, доказане и остварене људе из привреде, културе, спорта и других области.

- У фокус свог дјеловања стављамо сваког човјека у Републици Српској и излазимо са конкретним програмом под називом "Српска изнад свега". Бринемо о младима, демографској обнови наше земље, о пензионерима и борцима који су бранили Републику Српску - истакао је Селак.

Носилац кандидатске листе СПС за Народну скупштину Републике Српске у овој изборној јединици Сњежана Гвозден истакла је да је на листи коју предводи још 11 људи које ће грађани Градишке, Лакташа, Српца и Прњавора сигурно препознати и подржати, те да на изборима очекује сигуран директан посланички мандат.