latinica  ћирилица
20/09/2022 |  16:41 | Аутор: ТАНЈУГ

Кривокапић оснива Демохришћански покрет

Бивши црногорски премијер Здравко Кривокапић и некадашњи директор Агенције за националну безбједност (АНБ) Дејан Вукшић одржаће 22. септембра прес конференцију на којој ће најавити оснивање Демохришћанског покрета у Црној Гори.
Здравко Кривокапић (фото: TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC) -
Здравко Кривокапић (фото: TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC)

- Подстакнути немилим дешавањима у земљи и ношени жељом да грађани Црне Горе добију нови политички избор представићемо програм, циљ и мисију Покрета. Формирање Покрета резултат је залагања људи који у овој земљи желе да пруже нове идеје и рјешења, па позивамо све који дијеле наше вриједности и идеале да нам се придруже и учествују у креирању нове и просперитетне Црне Горе - наводи се у саопштењу.

Наводе да је мисија покрета да Црна Гора буде најбоље мјесто за живот, богата и снажна економска држава, држава и систем заснован на знању, поштеном раду, да инспиришу и пробуде креативност и стварање и подстичу трајне вриједности.

- Циљ нам је да Црна Гора буде држава остварених и задовољних људи, који ће се суочавати са реалним проблемима и рјешавати их, без обзира на то да ли су они из приватне, економске, еколошке, друштвене или политичке сфере", казали су из Покрета.

Такође кажу да је формирање Покрета резултат залагања људи који у тој земљи желе да пруже нове идеје и рјешења, те су "позвали све који дијеле њихове вриједности и идеале да им се придруже и учествују у креирању нове и просперитетне Црне Горе".