latinica  ћирилица
20/09/2022 |  18:07 ⇒ 18:45 | Аутор: СРНА

Цвијановић: Бранићу интересе Српске

Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић поручила је да ће бранити интересе Републике Српске и водити рачуна шта су њене потребе у оквиру БиХ и шире заједнице, односно региона.
Цвијановић у Петрову - Фото: СРНА
Цвијановић у ПетровуФото: СРНА

Цвијановић је на предизборној трибини у Петрову поручила да ће се залагати за јаку Републику Српску, уз свијест о томе да су је изабрали бирачи са територије Републике Српске, да БиХ није јединствена изборна јединица за било који ниво власти и да одговорност носи према грађанима Српске и њеним институцијама.

- Нећу се либити да у сваком моменту иза себе имам институције Републике Српске и наравно да ћу поштовати оно што су њени ставови - нагласила је Цвијановић.

Она је додала да у Петрову очекује убједљиву изборну побједу СНСД-а.

- Много тога смо урадили у овој општини, удахнули живот, омогућили у оквиру одређених садржаја да може неометано да функционише, а опет излазећи у сусрет свим потребама грађана. Знам да то грађани овдје цијене - рекла је Цвијановић.

Она је најавила даљи рад на стварању бољих услова за живот у Петрову, настављајући започете пројекте и унапређењем локалне инфраструктуре у свим мјесним заједницама, као и интервенцијама које обухватају повећање плата, те друга буџетска давања.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

- Сигурна сам да грађани знају да цијене оно што смо до сада урадили, али исто тако да вјерују да СНСД даје сигурност да ћемо, у ова несигурна времена, сви заједно проћи без великих оптерећења и даље наставити градити нашу Републику Српску - поручила је Цвијановић.

Носилац листе СНСД-а за Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице два Обрен Петровић поручио је да је СНСД јединствен и сложан, увјерен у побједу Милорада Додика за предсједника Републике Српске и Жељке Цвијановић за српског члана Предсједништва БиХ.

- Сви ми ћемо се као посланици борити заједно са српским чланом Предсједништва БиХ за добробит народа у Републици Српској, не радећи ништа против Федерације БиХ - рекао је Петровић.

Кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице пет Зоран Благојевић очекује убједљиву побједу кандидата ове странке за све инокосне функције и сва четири изборна нивоа.