latinica  ћирилица
22/09/2022 |  16:14 ⇒ 19:48 | Аутор: РТРС

Гаврић након завршене Војне академије у Београду добио посао у Добоју

Директор Полиције Републике Српске Синиша Кострешевић уручио је данас припаднику Министарства унутрашњих послова Српске Миловану Гаврићу, који је завршио Војну академију у Београду, рјешење о распореду у Полицијску управу Добој, те пожелио срећу и изразио увјерење да ће му стечена знања бити веома корисна у даљем раду.
Кострешевић-Гаврић (Фото: МУП Српске) -
Кострешевић-Гаврић (Фото: МУП Српске)

Гаврић је у недјељу, 18. септембра, свечано промовисан заједно са 134 кадета у официра 143. класе Војне академије Универзитета одбране у Београду, саопштено је из МУП-а Српске.

Гаврића је на школовање на Војној академији упутио МУП Српске 2018. године, а данашњим рјешењем распоређен је у Полицијску управу Добој с обзиром да му је мјесто пребивалишта у Модричи.

Министарство унутрашњих послова Републике Српске своје кадрове на овој престижној високо-образовној установи школује од 2013. године.

- Тренутно се на школовању на Основним академским студијама - Копнена војска налази шест кадета Полицијске академије МУП-а Српске, док се на школовању на Интегрисаним академским студијама - Војно ваздухопловство налазе два наша кадета - наводи се у саопштењу.