latinica  ћирилица
22/09/2022 |  19:22 ⇒ 20:32 | Аутор: СРНА

Цвијановић: Билећка општина да постане политички и финансијски стабилна

Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић изјавила је вечерас у Билећи да очекује да се та општина прикључи великом изборном резултату СНСД-а широм Српске и истакла да та политичка партија жели да Билећа постане и политички и финансијски стабилна.
Билећа - Фото: РТРС
БилећаФото: РТРС

- Желимо да Билећа постане стабилна и финансијски и политички, и што се тиче републичких институција сигурна сам да ће се наставити улагања у Билећи у складу са исказаним потребама - рекла је Цвијановићева новинарима уочи јавне трибине СНСД-а у тој општини.

Она је подсјетила да су у Билећи реализовани многи пројекти уз подршку републичких институција и да су грађани добили боље услове за живот.

- Желимо и у наредном периоду да сарађујемо са Билећом - поручила је Цвијановићева.

Она је најавила да ће један од пројеката у фокусу у наредном периоду бити санирање зграде билећке библиотеке, која је оштећена у недавном земљотресу.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

- Очекујем добру изборну побједу за наше поједининачне кандидате и за листе за парламент - рекла је Цвијановићева.

Трибини СНСД-а у Билећи присуствовали су и кандидат те странке за предсједника Републике Српске Милорад Додик, кандидат СНСД-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној једини три Радован Вишковић, носилац листе за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице девет Лука Петровић и бројни чланови те странке и коалиционих партнера.

На скупу у Спортској дворани "Тијана Бошковић" пред бројним суграђанима представљени су кандидати те странке за Народну скупштину Републике Српске из изборне јединице девет и кандидати за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице три.