latinica  ћирилица
23/09/2022 |  11:39 | Аутор: СРНА

Вулић: Тривићева појма нема шта је љубав према Српској, код ње важи девиза "све је на продају"

Милорад Додик не води кампању, већ се свакодневно бори за опстанак Републике Српске и зато има огромну подршку грађана, а Јелена Тривић када схвати да постоји живот и прије и послије кампање, можда и наиђе на разумијевање људи, рекла је члан Предсједништва СНСД-а Сања Вулић.
Сања Вулић - Фото: РТРС
Сања ВулићФото: РТРС

Реагујући на изјаву Јелене Тривић да је "Додик некада имао озбиљне људе око себе, а да је сада свео себе на то да му кампању воде Сања Вулић и Радован Ковачевић", Вулићева је истакла да је она на политичкој сцени пуних 10 година и да је са својим народом и у добру и у злу, те да никада није злоупотребљавала личне и колективне трагедије за испуњење својих снова и амбиција.

- "Препоштена" професорице, ти која кости српских синова злоупотребљаваш за личну промоцију, немаш појма шта је живот и љубав према Републици Српској и свом народу. Ти, твој пријатељ Кристијан Шмит и сви твоји ментори и финансијери никада то нећете ни спознати јер је ваш мото "све је на продају, и домовина, и народ, и част и образ" - поручила је она Тривићевој.

Вулићева је изјавила Срни да вјерује да Тривићева никад неће спознати ни шта је тим вођен срцем, љубављу и идејом, а не плаћени "стручњаци" страног говорног подручја, навика и кампања који су овдје прилично неупотребљиви, што је могла до сада и да схвати.