latinica  ћирилица
23/09/2022 |  22:11 ⇒ 23:32 | Аутор: СРНА

Чубриловић: Фокус ДЕМОС-а ће бити на привреди

Предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић рекао је на трибини у Фочи да се ова странка, која први пут излази на опште изборе, неће постидјети 3. октобра, те да се залаже за компромисна рјешења, која ће задовољити најшири круг грађана и која ће имати много већу дугорочност од наметнутих рјешења.
Недељко Чубриловић -
Недељко Чубриловић

Чубриловић је истакао да ће фокус ДЕМОС-а бити на привреди.

"Наши људи су домаћини, комшије које срећете сваки дан, радници који живе од свог рада, који су професионално доказани у својим радним обавезама. Као посланици, сигуран сам да ће бити тог нивоа одговорности", рекао је Чубриловић.

Он је додао да из ове изборне јединице очекују да ће имати једног посланика.

Носилац листе за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици девет Споменко Стојановић рекао је да је главни програмски циљ ДЕМОС-а јачање привреде.

"Уколико је привреда јака, онда ће и све друго бити јаче, биће више средстава у буџету за све друге категорије- за образовање, здравство,за пензионере,за младе људе", навео је Стојановић.

Носилац листе ДЕМОС-а за Парламентарну скупштину БиХ у Изборној јединици три Владимир Ивановић истакао је да је ова странка препознатљива по одговорним људима на одговорним функцијама.

"ДЕМОС нема афера, наши људи на којој год су позицији те функције обављају домаћински, немају губитке, послују увијек позитивно, то је оно на чему инсистирамо", рекао је Ивановић.