latinica  ћирилица
23/09/2022 |  22:16 | Аутор: СРНА

Стевандић: Побједа у свим изборним јединицама неспорна

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић рекао је вечерас на Палама да је побједа ове странке на општим изборима неспорна у свим изборним јединицама.
Ненад Стевандић -
Ненад Стевандић

Он је рекао новинарима прије страначке трибине да кандидати Уједињене Српске не користе ружан језик и никога не вријеђају, те да им је пут до побједе загарантован упркос бројним подметањима.

"Нећемо заборавити подршку људи који су се укључили ван било ког политичког спектра, који ће први пут да гласају ради нас", поручио је Стевандић који је носилац кандидатске листе Уједињене Српске за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици три.

Он је истакао да су грађани то добро разумјели тако да ће се пут успјеха Уједињене Српске наставити и након избора.

Носилац листе Уједињене Српске за Народну скупштину Републике у Изборној јединици осам Славка Брезо рекла је новинарима да је ова странка препозната као озбиљна политичка организација која сваки дан биљежи раст у свим општинама у Српској.

Брезо је навела да ће се првенствено залагати за нова радна мјеста, довођење страних инвеститора, али и за развој свих грана привреде, за бољу инфраструктуру и боље услове живота у Републици Српској.

Кандидат Уједињене Српске за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединици три Зоран Трапара рекао је да је основни задатак да у свим изборним јединицама у Српској имају по једног посланика.

На трибини Уједињене Српске на Палама вечерас су представљени кандидати ове странке за Народну скупштину Републике Српске и Парламентарну скупштину БиХ.