latinica  ћирилица
24/09/2022 |  15:21 ⇒ 15:33 | Аутор: ТАНЈУГ

У Београду и Новом Саду одржане премијере филма "Ала је леп овај свет" (ВИДЕО)

Спектакуларним премијерама у Београду и Новом Саду, уз овације више хиљада посјетилаца, љубавна комедија "Ала је леп овај свет" започела је свој биоскопски живот, саопштили су продуценти.
Филм "Ала је леп овај свет" - Фото: Screenshot/YouTube
Филм "Ала је леп овај свет"Фото: Screenshot/YouTube

Београдској премијери, одржаној у МТС дворани, присуствовао је и велики број колега, као и јавних личности. Око цревеног тепиха, који је био дугачак више од 20 метара, тискали су гледаоци који су међу првима купили карте за најромантичнији филм ове године. Носиоци главних улога, на првом мјесту Анђелка Прпић, Андрија Кузмановић, Бранка Пујић, и Никола Пејаковић још пред почетак пројекције су дочекани громогласним аплаузом.

Ова топла филмска прича подсетила нас је на осјећај када нас је неко посљедњи пут волио својом изузетном визуелном препознатљивошћу и непретенциозном комиком која је свима пријала.

Главне јунаке ове љубаве комедије чине анђео Љубиша (Никола Пејаковић) који покушава да споји неспојиво: неафирмисаног редитеља Бату (Андрија Кузмановић), и популарну и харизматичму ТВ водитељку Уну (Анђелка Прпић), а додатно се у све то мијеша полицијски инспектор Тришић (Андреј Шепетковски).

Ауторску екипу чине редитељ Филип Чоловић, сценариста Андреј Шепетковски, директор фотографије Саша Срећковић, продуцент Анета Ивановић док глумачку екипу чине Никола Пејаковић, Андрија Кузмановић, Анђелка Прпић, Андреј Шепетковски, Аница Добра, Бане Видаковић, Тихомир Станић, Бранка Пујић, Андрија Милошевић, Миљана Гавриловић и многи други.

Од 22. септембра филм "Ала је леп овај свет" ће бити у редовној биоскопској дистрибуцији широм Србије и региона.