latinica  ћирилица
24/09/2022 |  23:09 ⇒ 23:26 | Аутор: СРНА

Ђокић: Додик и Цвијановићева усадили народу вјеру у јаку Српску

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић поручио је вечерас у Бијељини да народу требају слобода и равноправност, а управо то је Република Српска.
Петар Ђокић -
Петар Ђокић

Ђокић је на трибини СНСД-а на градском тргу у Бијељини рекао да су кандидати за предсједника Републике Српске Милорад Додик и српског члана Предсједника БиХ Жељка Цвијановић усадили народу вјеру у јаку Републику Српску, са свим њеним надлежностима.

"Српска је израз слободе Републике Српске. Вјерујем да ће њих двоје и даље чувати Српску", рекао је Ђокић.

Он је истакао да ова трибина још једном симболизујемо њихово политичко јединство које траје дуже од 20 година, јер вриједи.

Представник НПС-а Дико Цвијетиновић рекао је да овај скуп показује снагу и јединство коалиције, те позвао народ на гласање 2. октобра.

Представник Уједињене Српске Милан Новитовић рекао је да та странка има мудрост из које је и произашла одлука да за инокосне функције подрже Цвијановићеву и Додика.

"Ово је прилика да изаберемо најбоље", поручио је Новитовић.

Представник Демоса Споменка Стевановић рекла је да је на политичкој сцени значајан број људи који никад нису ништа радили и неостварени су, а хоће да воде државну политику.

"Грађани ће бирати између наше опције - сигурне Републике Српске, а друга је опозиција, која нуди неизвјесну будућност. Сигурна сам да ће грађани гласати за прву опцију, а ми ћемо радити још боље", поручила је Стевановићева.

Оснивач РСС-а Славенко Ристић рекао је да је сигуран да нико од кандидата СНСД-а и коалиције неће издати свој народ.

"Тражим глас за Републику Српску", поручио је Ристић.