latinica  ћирилица
25/09/2022 |  13:59 ⇒ 19/10/2022 | 08:54 | Аутор: РТРС

У сриједу "Спортски дан" на Градском стадиону у Бањалуци

Фудбалски клуб Борац и Атлетски клуб Бањалука, уз подршку Фудбалског савеза Републике Српске организоваће манифестацију "Спортски дан" на Градском стадиону у Бањалуци у сриједу са почетком у 14.00 часова.
ФК Борац - Фото: РТРС
ФК БорацФото: РТРС

На помоћном терену, подијељеном у четири сектора, биће организован турнир у фудбалу, такмичење у атлетици, као и терени забавних полигона на којима ће учествовати дјевојчице и дјечаци.

- Овим путем позивамо све заинтересоване дјевојчице и дјечаке да дођу у сриједу на Градски стадион и учествују у "Спортском дану" посвећеном нашој спортској младости и будућности. Поред званичног турнира у којем ће наступати клубови Врбас, Борац, ОФК Спартак 2013 и БСК у годишту 2012, односно Борац, ОФК Спартак 2013, Љубић и БСК у генерацији 2014. годишта биће организован и отворени наступ свих оних који желе да узму учешће у овом својеврсном сајму спорта у свим омладинским категоријама – истакао је Горан Ђукић, један од координатора "Спортског дана" у име Фудбалског савеза Републике Српске.

За све учеснике обезбјеђени су сокови и роштиљ, а Фудбалски савез Републике Српске је за све учеснике обезбиједио медаље и пехаре. 

Овом приликом биће озваничен и завршетак радова на терену са хибридоном травнатом подлогом Градског стадиона, као и почетак радова на постављању атлетске стазе, чиме ће ово спортско здање добити нови, модернији изглед, али и обезбиједити још боље услове фудбалерима и атлетичарима у наредном периоду.

Овом догађају ће присуствовати и комплетан сениорски и јуниорски тим бањалучког Борца, а Фудбалски савез Републике Српске подијелиће лопте за клубове чланове Подручног Фудбалског савеза Бањалука.