latinica  ћирилица
26/09/2022 |  08:44 ⇒ 08:46 | Аутор: СРНА

Концерт Душана Секулића - тражила се карта више

На концерту свјетског виртуоза на хармоници Душана Секулића и пријатеља, уприличеном поводом Дана града Бијељина, дворана Центра за културу била је испуњена до посљедњег мјеста, а због огромног интересовања грађана тражила се и карта више, саопштено је из Скупштине града.
Бијељина - концерт Душана Секулића - Фото: СРНА
Бијељина - концерт Душана СекулићаФото: СРНА

Секулић и пратећи бенд са гостима изненађења приредили су синоћ спектакл у којем је публика и активно учествовала пратећи аплаузом обраде свјетских хитова и познатих аутора класичне, али и народне музике.

- Овај поклон концерт који су организовали Скупштина града и Градска управа за Дан града, оправдао је наша очекивања и сваки минут који су грађани издвојили да би присуствовали овој вечери. Задовољство је веће, јер су наступили умјетници из Бијељине који су познатији у свијету него у свом граду и ово је покушај њиховог спајања и својеврсног представљања Бијељини сопствених вриједности - рекао је предсједник Скупштине града Александар Ђурђевић.

Ђурђевић је најавио сличне активности и у наредном периоду како би били промовисани културни ствараоци из Бијељине и успостављена активна културна сцена.

Душан Секулић је у најави концерта изразио задовољство што ће након дуже паузе поново наступати са бендом у Бијељини.

Карте за концерт су биле бесплатне.