latinica  ћирилица
26/09/2022 |  13:55 ⇒ 14:16 | Аутор: СРНА

Чубриловић: Видљив развој Пала

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић рекао је данас да је општина Пале локална заједница која се видљиво развија, те истакао да је томе допријела и добра сарадња републичких и општинских органа.
Чубриловић и  Југовић - Фото: СРНА
Чубриловић и ЈуговићФото: СРНА

Он каже да је задовољство доћи у посјету општини Пале гдје је стање сређено, а општинско руководство зна шта су циљеви и обавезе.

- Овдје Скупштина и руководство функционише на примјерен начин гдје би и други могли да се угледају у ту компактност унутар скупштинских структура. Сарадња са Владом Републике Српске са Народном скупштином Српске увијек даје позитивне ефекте - изјавио је Чубриловић на Палама након састанка са начелником ове општине Бошком Југовић.

Чубриловић је истакао да су током састанка разматрана и актуелна питања.

Начелник општине Пале Бошко Југовић рекао је да је са Чубриловићем разговарао о законодавни питањима, те састанак оцијенио као конструктиван.

- Данас смо разговарали о законодавним питањима, односно о начину на који ради Скупштина општине Пале, о односу паљанске Скупштине са Народном скупштином Српске, али и о законима који су донесени у претходном периоду и о свему ономе што нас очекује прије и послије избора - изјавио је Југовић.

Састанку су, осим Чубриловића и Југовића, присуствовали и замјеник начелника општине Пале Срђан Бутулија и предсједник Скупштине општине Пале Дамјан Шкипина.