latinica  ћирилица
26/09/2022 |  23:02 ⇒ 27/09/2022 | 00:54 | Аутор: СРНА

Додик: Политика СНСД-а је очувати идентитет, писмо, крсну славу

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик рекао је вечерас да је политика СНСД-а да очува идентитет, писмо, крсну славу и позвао окупљене на трибини у Милићима да изаберу кандидате ове странке јер они могу да се изборе са свим изазовима.
Милићи (фото: instagram.com / zeljka.cvijanovic) -
Милићи (фото: instagram.com / zeljka.cvijanovic)

- Наша политика је политика оданости нашем народу, да очувамо наш идентитет, писмо, крсну славу, та приврженост нам не дозвољава да погријешимо - рекао је Додик.

Он је додао да је СНСД у Милићима иза себе оставио велике ствари, али да је најважнији сусрет са Радованом Вишковићем за кога је рекао да је несумњиви патриота, који воли ово мјесто и са којим ће заједно наставити да гради Милиће и Републику Српску.

Додик је додао да су будућност СНСД-ови људи који ће доносити важне одлуке за овај народ, али да он не би могао бити толико важан да иза њега није велики број гласова.

- БиХ није мјесто у којем ми желимо да останемо да живимо, треба да на достојанствен начин одлучимо о нашој судбини, да идемо путем који смо трасирали 1992. године, да будемо независна држава српског народа да се ујединимо заједно са Србијом и да нас не могу одвојити од наше матице - рекао је Додик у обраћању окупљенима.

Кандидат за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић рекла је да се у Милићима јасно види да се смијеши још једна велика побједа 2. октобра.

- Одиграли смо важне утакмице са Радованом Вишковићем и битке за Републику Српску. Милићи дишу као СНСД, а СНСД дише као наша Република Српска - изјавила је Цвијановић.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

Она је нагласила да је потребна стабилна Република и стабилни људи који могу да се ухвате у коштац са изазовима и да због тога треба гласати за кандидата СНСД-а за предсједника Српске Милорада Додика и све кандидате ове странке.

Носилац листе СНСД-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице три Радован Вишковић рекао је да су се Милићи одавно опредјелили и да су грађани свјесни да су све пројекте радили захваљујући СНСД-овим људима.

- Кад изаберете нешто добро треба само то и слиједити да буде још боље - изјавио је Вишковић.

Кандидат за посланика у Народној скупштини Републике Српске у Изборној јединици седам Марко Савић рекао је да у Милићима очекују апсолутну побједу, у првом реду за Милорада Додика и Жељке Цвијановић, напоменувши да је у том мјесту много урађено захваљујући подршци Владе Републике Српске.