latinica  ћирилица
27/09/2022 |  00:35 | Аутор: СРНА

Ђокић: Српску треба заштити од мешетара који и даље не одустају од тога да је скрнаве

На трибини коалиције СП-НДП-СНП у Угљевику носилац листе за Народну скупштину у Изборној јединици шест Петар Ђокић изјавио је да Републику Српску треба заштити од мешетара који и даље не одустају од тога да је скрнаве, одузимајући јој стечена права и позицију.
Петар Ђокић -
Петар Ђокић

"Ми ћемо се томе одлучно супротставити и бринућемо о најбољим интересима Републике", рекао је Ђокић и поручио народу да је важно на изборима гласати за оне који ће јединствени као и до сада заштити Српску од притисака и сачувати слободу и равноправност плаћену хиљадама живота.

У Угљевику, који се ослања на енергетски гигант Рудник и термоелектрану, Ђокић је истакао значај огромне инвестиције републичке власти у модернизацију која је омогућила још деценије рада електране и истакао да су у Српској већ договорене инвестиције од 2,2 милијарде КМ за изградњу нових енергетских објеката.

"Велики сам оптимиста да ће власт коју ће предводити Милорад Додик као предсједник Републике и Жељка Цвијановић као српски члан Предсједништва на најбољи начин одржати стабилност Српске и наставити њен развој", истакао је Ђокић.

Он је додао да народ жели сигурност, стабилност и мир, те навео да ће мир сигурно бити на овим просторима, а искорак у будућност биће усмјерена на бржи економски раст и развој.

Носилац листе за Парламентарну скупштину из Изборне јединице два Недељко Јовић изјавио је да су инвестиције и економски развој суштина политика СП данас, када више није упитан опстанак Републике Српске, уз оцјену да Српска има чврсте и коријене и стубове.

Кандидат за Народну скупштину из Изборне јединице шест Бранислав Ђокић рекао је да ће уз повјерење грађана на изборима наставити да проводе и снажне мјере подршке за јаку породицу, као темељ јаке Републике Српске.

На предизборној трибини у Угљевику, која је одржана у Центру за културу, представљени су кандидати за Народну скупштину у Изборној јединици шест и кандидати за Представнички дом БиХ у Изборној јединици два.

Ова коалиција претходно је одржала скуп у Лопарама.