latinica  ћирилица
27/09/2022 |  09:57 ⇒ 14:11 | Аутор: СРНА

Цвијановић: Шаровић прича лудости надајући се да ће тако опрати своју поданичку политичку биографију

Потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић изјавила је да је власт Републике Српске подржавала и подржава Србију да тражи правду и казну за починиоце страшног злочина на Петровачкој цести и да то сви знају осим Мирка Шаровића.
Жељка Цвијановић - Фото: СРНА
Жељка ЦвијановићФото: СРНА

На питање Срне да прокоментарише тврдњу предсједника СДС-а Мирка Шаровића да предсједник Српске и српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик нису осудили изјаву предсједника Хрватске Зорана Милановића да му је "прича о страдању српске дјеце постала неподношљиво гадљива - Цвијановић је рекла да је неспорно да је Милановићева изјава за сваку осуду и да вјерује да ће правда стићи сваког починиоца.

- Али, не може се човјек отети утиску да се Шаровић овом темом, нажалост, бави кампањски седам дана пред изборе надајући се да ће тако опрати своју поданичку политичку биографију. И кад сљедећи пут опет почне да прича лудости ко у чијем интересу ради, најбоље да погледа масу на скуповима СНСД-а и запита се што су ти људи ту, а не на његовим скуповима.

Обавијестите безидејног Шаровића да му са препуних трибина широм Републике Српске показујемо за чије интересе радимо, а то су интереси Републике Српске и нашег народа. И срећни смо што то људи у свим нашим локалним заједницама виде и цијене - истакла је Цвијановић.