latinica  ћирилица
27/09/2022 |  10:16 ⇒ 10:16 | Аутор: СРНА

Наредних дана промјенљиво, повремено са кишом

У Републици Српској ће наредних дана бити промјенљиво до претежно облачно вријеме, повремено са кишом и пљусковима, али и сунчаним интервалима, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.
Вријеме - Фото: РТРС
ВријемеФото: РТРС

Сутра ће бити промјенљиво до претежно облачно и хладније, повремено са слабом кишом на југу и западу. У осталим крајевима биће углавном суво.

На сјеверу ће у првом дијелу дана бити сунчаних периода.

Максимална температура ваздуха износиће од 13 до 18 степени Целзијусових.

На сјеверу ће дувати слаб источни, а на југу умјерен југозападни вјетар.

У четвртак, 29. септембра, ујутро ће бити промјенљиво до претежно облачно вријеме са слабом кишом понегдје на југу и западу. У осталим крајевима углавном суво.

Током дана биће промјенљиво облачно понегдје са кишом, на сјеверу са сунчаним интервалима. Увече ће бити постепено облачније, у већини предјела мјестимично са кишом и током ноћи.

Максимална температура ваздуха износиће од 15 до 20 степени Целзијусових.

У петак, 30. септембра, ујутро и током дана биће промјенљиво до претежно облачно вријеме повремено са сунчаним интервалима на сјеверу. На југу су послије подне могући пљускови са грмљавином.

Дневна температура ваздуха износиће од 15 до 20 степени Целзијусових.

У суботу, 1. октобра, ујутро и током дана биће промјенљиво до претежно облачно, локално са сунчаним интервалима, више на истоку и сјеверу. Послије подне биће нестабилно, те локално може бити кише или пљускова.

Максимална температура ваздуха износиће од 16 до 21 степен Целзијусов.