latinica  ћирилица
27/09/2022 |  20:10 ⇒ 21:58 | Аутор: СРНА

Шаровић: Развијати регионалну сарадњу, прије свега са Србијом

Кандидат СДС-а за српског члана Предсједништва БиХ Мирко Шаровић рекао је да су у фокусу изборне кампање ове странке развој, напредак и бољи живот у Републици Српској.
Угљевик-СДС (Фото: СДС) -
Угљевик-СДС (Фото: СДС)

- Потребно је још више развијати регионалну сарадњу, прије свега са Србијом, јер је она за нас приоритет број један. Ако је Србија јака и слободна, биће јака и слободна Република Српска, то је рука која је увијек пружена и на коју треба да се ослонимо. То ће бити приоритет моје политике - рекао је Шаровић.

Шаровић је на предизборном скупу у Угљевику рекао да је политика СДС-а не кризи, већ да им је у фокусу брига за борце, за пензионере.

Кандидат ПДП-а за предсједника Републике Српске Јелена Тривић рекла је да ће са Шаровићем заједно радити и да ће, ако добију подршку на изборима, обезбиједити мир и стабилност.

Она је истакла да ће "побиједити корупцију и на тај начин отворити простор за више инвестиција, више радних мјеста, што ће водити до тога да има више средстава за здравство, образовање, борце, пензионере и све друге слојеве становништва", саопштено је из СДС-а.