latinica  ћирилица
28/09/2022 |  10:19 ⇒ 14:05 | Аутор: СРНА

"Глас за Додика и Цвијановић гарант опстанка Српске, све остало авантура и пропаст"

Само побједа Милорада Додика и Жељке Цвијановић је гарант опстанка Републике Српске, а све остало је авантура и пропаст са веома неизвјесном судбином Срба из Републике Српске, поручили су из Удружења Крајишника Србије српском народу у Републици Српској.
Додик и Цвијановић - Фото: РТРС
Додик и ЦвијановићФото: РТРС

- Свјесни важности предстојећих избора, позивамо Србе из Српске гдје год да живе, а имају право гласа да изађу на изборе 2. октобра, одбране нашу Републику Српску и гласају за Милорада и Жељку. У супротном, Србе из Републике Српске чека иста судбина као и Србе из Републике Српске Крајине само не одједном и у једној колони - истиче се у саопштењу из овог удружења.

У саопштењу се наглашава да је "одбрана Републике Српске глас за Милорада и Жељку", те да је то глас за оне који се ослањају на предсједника Србије Александра Вучића и предсједника Руске Федерације Владимира Путина, а не на Кристијана Шмита, Енглезе и све српске непријатеље.

- Од 1991. године били смо заједно у многим биткама за опстанак српског народа - од оснивања СДС-а, пробоја Коридора, приједорске Скупштине уједињења. Било је побједа и пораза, а из проливене крви српске младости изникла је Република Српска - навели су из Удружења Крајишника Србије.

У саопштењу се истиче да се 2. октобра поново мора бранити Република Српска, али сада пред налетом Шмита, Енглеза и њиховог прљавог новца, те Бакира Изетбеговића, "грађаниста" и њихових истурених одјељења - Мирка Шаровића и Јелене Тривић.

- Срби од Крајине, преко Семберије, Романије, Херцеговине... изађите заједно на изборе и одбраните јединствену Републику Српску, од Новог Града до Требиња. Осмијех, пјесма и оловка. Заокруживши име Милорада Додика и Жељке Цвијановић изабрао си Републику Српску. Никад лакша борба за Републику Српску и никад већа одговорност - поручили су из Удружења Крајишника у Србији Србима из Републике Српске.