latinica  ћирилица
29/09/2022 |  11:31 ⇒ 14:46 | Аутор: РТРС

Цвијановић упутила честитку Хору "Србадија"; Српску сте представили у најљепшем свjетлу

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић, поводом освајања златне и сребрне медаље на 10. Међународном такмичењу хорова "Изола дел соле" у италијанском граду Градо, упутила је честитку Хору "Србадија" из Бијељине.

- У име грађана Републике Српске и у своје име, упућујем вам искрене честитке поводом освајања златне и сребрне медаље на 10. Међународном такмичењу хорова "Изола дел соле" у италијанском граду Градо - наведено је у честитки предсједнице Српске.

Цвијановић додаје да су освајањем награда у јакој конкуренцији хорова из цијелог свијета, још једном показали квалитет, а Републику Српску представиле у најљепшем свјетлу.

- Изузетни резултати које постижете под диригентском палицом Јелене и Десанке Тракиловић, представљају потврду ваших умјетничких достигнућа, посвећености и залагања. У увјерењу да ћете наставити да нижете блиставе наступе и да промовишете традицију и духовност српског народа на домаћој и међународној музичкој сцени, срдачно вас поздрављам - наводи се у честитки предсједнице Цвијановић.