latinica  ћирилица
30/09/2022 |  14:58 ⇒ 22:25 | Аутор: СРНА

СРС: Сви Срби да подрже Додика, Цвијановић и коалицију око СНСД

Српска радикална странка позвала је све Србе у Републици Српској и оне са правом гласа у Србији да на општинм изборима 2. октобра у БиХ подрже Милорада Додика за предсједника Српске, Жељку Цвијановић за српског члана Предсједништва БиХ, те листе коалиције око СНСД за Народну скупштину Српске и Представнички дом БиХ.
Избори - Фото: РТРС
ИзбориФото: РТРС

Српски радикали сматрају да сви Срби треба да се придруже подршци коју је Додику недвосмислено пружио предсједник Руске Федерације Владимир Путин, саопштено је из СРС.

У саопштењу се истиче да је један од четири најзначајнија циља српског народа - очување Републике Српске против које које су се "завјерили сви непријатељи српских националних интереса у свету, али и издајници српског народа у Републици Српској који су се кандидовали за најзначајније функције на изборима заказаним за 2. октобар".

- У овим тешким тренуцима за српски народ потребно је да, више него икада, будемо јединствени и да у недељу у Републици Српској покажемо то јединство гласањем за патриоте који су показали да су спремни да сачувају Републику Српску - истиче се у саопштењу СРС.