latinica  ћирилица
30/09/2022 |  19:37 ⇒ 19:38 | Аутор: СРНА

Шаровић: Борци у фокусу интересовања

Кандидат СДС-а за српског члана Предсједништва БиХ Мирко Шаровић рекао је вечерас на трибини у Новом Граду да су у програму СДС-а борци у фокусу интересовања.
Нови Град - СДС - Фото: СРНА
Нови Град - СДСФото: СРНА

Шаровић је рекао да се то не односи само на борачки додатак већ и на друга права ове популација, а додао је и да ће пензионери, ако добију повјерење грађана, имати најмање 10 одсто веће пензије наредне године.

Он је навео да ће, ако буде изабран за члана Предсједништва БиХ, бити у обавези да обезбиједи стабилан амбијент, добро окружење како би Република Српска и БиХ биле добро мјесто за инвестирање.

- То је услов за економију, за развој. То су наши приоритети - рекао је Шаровић.

Кандидат ПДП-а за предсједника Републике Српске Јелена Тривић очекује побједу опозиционих странака за појединачне функције и кандидатских листи.

- Борићемо се за сваког човјека да остане у Републици Српској, стварати боље услове за живот. То значи радити да се сачува мир, обезбиједи политичка стабилност и нормализују политички односи - рекла је Тривићева.

Носилац СДС-ове листе за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице један Младен Шумар из Новог Града вјерује у побједу на општим изборима.