latinica  ћирилица
01/10/2022 |  11:15 | Аутор: СРНА

Цвијановић: Наставити развој искрених и пријатељских односа са Кином

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић у честитки поводом Националног дана Кине изразила је увјерење да ће и у наредном периоду бити настављено развијање отворених, искрених и пријатељских односа, као и различитих видова сарадње, на економском, културном и образовном плану.
Жељка Цвијановић - Фото: РТРС
Жељка ЦвијановићФото: РТРС

Цвијановић је упутила честитку предсједнику Кине Си Ђинпингу и амбасадору Кине у БиХ Ји Пингу.

- Поводом Националног дана Народне Републике Кине, задовољство ми је да Вама и кинеском народу упутим искрене честитке и најбоље жеље за даљи напредак, благостање и свеукупни просперитет Ваше земље и свих њених грађана - навела је Цвијановић.

Она је искористила и ову прилику да захвали за досадашњу сарадњу и изрази захвалност кинеском руководству и пријатељском народу Кине за помоћ и подршку у различитим сферама, коју пружају Републици Српској, саопштено је из кабинета предсједнице Републике Српске.

- Увјерена сам да ћемо отворене, искрене и пријатељске односе, као и различите видове сарадње, на економском, културном и образовном плану, наставити развијати и у наредном периоду Уз најбоље жеље за Ваше добро здравље и личну срећу, као и мир и благостање кинеског народа, молим Вас да примите изразе мог дубоког поштовања - истиче се у честитки.