latinica  ћирилица
03/10/2022 |  02:04 ⇒ 02:08 | Аутор: СРНА

Јавор: Побједа очекивана и величанствена

Шеф Изборног штаба СНСД-а Приједор Слободан Јавор изјавио је да је у том граду остварена још једна очекивана, величанствена побједа ове странке.
СНСД Приједор - Фото: СРНА
СНСД ПриједорФото: СРНА

- Најважније је да је све прошло у најбољем могућем реду. Побједа је чиста као суза. Можемо да кажемо да је предсједник /Републике Српске/ Милорад Додик, а српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић. Оно што је наважније - однијели смо побједу на сва четири нивоа - изјавио је Јавор у Приједору.

Он је навео да су се из Приједора шаље порука да се народ Републике Срспке, а поготово грађани Приједора, опредијелили за наставак ове политике и сјајне сарадње између локалног и републичког нивоа, те препознали политику коју је водио СНСД.

- Захваљујем и нашим коалиционим партнерима што су нам пружили подршку. То је исто било очекивано. Идемо даље, сутра је нови радни дан, настављамо истим темпом, као да нису били избори. Иако сљедећа година није изборна, ми ћемо наставити са радом и пројектима које смо започели - рекао је Јавор.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Приједор Драгослав Кабић захвалио је суграђанима који су у демократској атмосфери поново показали своје лице и показали да СНСД води исправну политику.

- Захваљујем свим нашим гласачима, активистима, члановима, који су изнијели ову велику побједу. Надам се да ћемо и у будућем периоду остваривати овакве резултате - рекао је Кабић.