latinica  ћирилица
03/10/2022 |  09:13 ⇒ 09:27 | Аутор: РТС

Милојевић задовољан: Поправили смо ефикасност, окрећемо се Ференцварошу

Тренер Црвене звезде Милош Милојевић задовољан је што је његова екипа поправила ефикасност, али сматра да не треба да се прави помпа послије тријумфа црвено-белих у Новом Саду против екипе Младости.
ФК Црвена звезда - Фото: РТРС
ФК Црвена звездаФото: РТРС

Звезда је као гост савладала Младост ГАТ са 4:0 и учврстила се на првом мјесту на табели Суперлиге.

- Након другог гола је све дошло на своје, иако смо и у првом полувремену имали много прилика, рекао је Милојевић послије побједе у Новом Саду.

Задовољан сам контролом утакмице, поправљамо ефикасност, али не треба правити помпу од овог, рекао је Милојевић.

- Поносан сам на момке, јер су дошли на гостовање, одиграли добро и постигли четири гола. Све то нас приближава циљу према ком идемо, иако је ово само један корак. У четвртак нас очекује нешто друго, али ово је показатељ шта нам треба. Највише ми се свидио моменат када Борјан у завршници одбрани зицер и сви скоче, то је доказ да смо тим и то желим у свакој утакмици -изјавио Милојевић за клупски сајт.

Звезду већ у четвртак чека нови изазов - Ференцварош у Лиги Европе.

- Пробали смо да освјежимо и растеретимо екипу, није исти интензитет као у Европи. Имамо четири дана да се спремимо и одмах крећемо да размишљамо о Ференцварошу. Уз добар однос, подршку са трибина и борбу на терену, мислим да можемо да имамо добар резултат - поручио је Милојевић.

Звезда у четвртак дочекује мађарску екипу од 18.45.