latinica  ћирилица
04/10/2022 |  13:55 | Аутор: РТРС

Нова сезона емисије "У Покрету са Данијелом Дакићем" (ВИДЕО)

У новој сезони РТРС магазина о урбаној култури У ПОКРЕТУ са Данијелом Дакићем осим о актерима урбане културе говориће се и о тзв. бастионима урбане културе као што су фестивали, конвенције и конференције и њиховом друштвеном значају.
У покрету - Фото: РТРС
У покретуФото: РТРС

Циклус емисија Радио-телевизије Републике Српске У ПОКРЕТУ са Данијелом Дакићем преиспитује живот у граду и урбану културу, дефинишући њено дјеловање и утицај на друштво.

Кроз разговоре са представницима те културе, познатим музичарима, музичким продуцентима, визуелним и уличним умјетницима, дигиталним умјетницима, глумцима и онима који свој персонални израз обликују кроз урбану културу, трага се за одговорима на питања шта је урбана култура и у којем облику данас егзистира.

У емисији постоји мноштво специфичности које ову емисију постављају у сам врх техничког и идејног приступа, а посебно се издваја уникатно возило "застава 850АК" , које доприноси градској атмосфери и јединственом утиску вожње класиком. "У ПОКРЕТУ" возићете се са ТВ и радио водитељем и промотером урбане културе, Данијелом Дакићем.

Ријеч је о модерној и атрактивној телевизијској емисији, кратком ТВ формату, која ће бити емитована уторком, од 21 час и 40 минута, на првом програму РТРС.