latinica  ћирилица
04/10/2022 |  18:24 ⇒ 18:25 | Аутор: ТАНЈУГ

Вазура: Биће тешко у Келну, али вјерујем у добар резултат

Генерални директор Партизана Милош Вазура изјавио је да очекује тежак меч против Келна у трећем колу Лиге конференција, али је додао да вјерује у добар резултат.
Милош Вазура и Ивица Краљ (Фото: Танјуг/ Владимир Шпорчић) -
Милош Вазура и Ивица Краљ (Фото: Танјуг/ Владимир Шпорчић)

Партизан ће сутра отпутовати у Њемачку гдје ће у четвртак од 21 сат одиграти дуел са Келном у трећем колу групе Д Лиге конференција.

- Играмо једну тешку утакмицу са тешким противником и то у гостима. И утакмица са Ницом је била тешка, одиграли смо добро тај меч, а могли смо и да побиједимо. Имамо малих проблема у тиму са повређеним играчима, али се надам да ће фудбалери да дају 100 досто. Ако буде тако можемо да очекујемо повољан резултат. Келн је екипа која има буџет вјероватно четири пута већи него Партизан. Очекујем да се боримо, вјерујем и наше момке и стручни штаб и у добар резултат - рекао је Вазура.

Партизан је тренутно налази на четвртом мјесту на табели Суперлиге Србије са пет бодова мање од првопласиране Црвене звезде.

- Црвена звезда сада има пет бодова више, а прошле године Партизан је имао толику предност у односу на "црвено-бијеле. Надамо се да можемо до титуле. Била нам је јако битна утакмица са Војводином, јер смо четири дана прије тога имали лош меч када смо нажалост елиминисани у 1/16 финала Купа Србије од Радничког из Сремске Митровице. Екипа је показала карактер и успјела је да се издигне. Војводина се знатно појачала. Тај меч смо одиграли на завидном нивоу. Надам се да је та утакмица прекретница и да ћемо наставити да ређамо побједе у домаћем првенству, јер је то приоритет. Очекујем да и Звезда негдје киксне и да им се више приближимо. Имамо и још два дербија. Далеко је крај првенства - додао је он.

Југословенско спортско друштво Партизан је данас прославило 77. година од оснивања.