latinica  ћирилица
06/10/2022 |  09:21 ⇒ 09:24 | Аутор: РТРС

Атос банка Бањалука нуди "Кредит за све"

Атос банка Бањалука покренула је акцију за ненамјенски и замјенски кредит "Кредит за све", нудећи својим клијентима многе погодности у оквиру ове акције која ће трајати до краја 2022. године.
Атос банка Бањалука нуди "Кредит за све" (Фото: Атос банка) -
Атос банка Бањалука нуди "Кредит за све" (Фото: Атос банка)

- Наша кредитна понуда креирана је у складу са жељама и потребама клијената, којима је потребан једноставан и брз приступ кредитним средствима, за сваку намјену и замјену. Уз наш "КРЕДИТ ЗА СВЕ" клијенти имају могућност да једноставно, брзо и лако реализују своје финансијске планове и жеље. У питању је ненамјенски и замјенски кредит који нуди рјешење за све мале и велике планове клијената. У оквиру ове акције максималан износ кредита је до 50.000 КМ, рок отплате до 10 година, каматна стопа већ од 4.49 одсто (ЕКС од 6.72 одсто), и то без жираната и хипотеке. Наиме корисницима кредита који приликом аплицирања за кредит захтјев пошаљу путем наших онлајн сервиса ( веб страница, електронско и мобилно банкарство) обрада кредита је без накнаде - изјавио је овим поводом Гордан Ђукић, директор продаје и мреже филијала Атос банка Бањалука.

Из Атос банке наглашавају да клијенти имају могућност избора фиксне или промјенљиве каматне стопе.

Такође, у своју редовну понуду увели су и кредитну линију за држављане БиХ који су запослени у иностранству, која омогућава да по повољним условима ријеше стамбено питање, а једна од новина јесте дозвољено прекорачење по текућем рачуну до три плате.

Више информација о производима и услугама сви заинтересовани могу добити на бесплатан број Контакт центра 0800 59 999, лично у пословницама Атос банке Бањалука као и путем интернет странице банке www.atosbank.ba.