latinica  ћирилица
06/10/2022 |  13:44 ⇒ 14:09 | Аутор: СРНА

Стаматовић честитао Додику побједу аутентичне српске опције

Предсједник Здраве Србије Милан Стаматовић изразио је задовољство чињеницом да је на протеклим изборима, на свим нивоима у братској Републици Српској побиједила аутентична српска опција која храбро изражава подршку руском народу и руководству Руске Федерације као што Русија непоколебљиво подржава Србију и Српску.
Застава Републике Српске - Фото: РТРС
Застава Републике СрпскеФото: РТРС

- У име Здраве Србије, са пријатељског Златибора, честитам Вам избор за предсједника Републике Српске, Жељки Цвијановић избор за српског члана Председништва БиХ, а Вашој странци победу на парламентарним изборима - истиче се у честитки коју је Стаматовић упутио предсједнику Савеза независних социјалдемократа Милораду Додику.

Стаматовић је у честитки навео да су он и његови срадници током недавне посјете Москви на сваком кораку чули само позитивна реаговања на Додиков однос према Руској Федерацији, али и на допринос сарадњи српског и руског народа у свим областима друштвеног живота, од економије до културе.

Он је пожелио Додику много успјеха у наредном периоду, уз напомену да ће "у Здравој Србији увијек имати поузданог партнера на плану сарадње са Русијом и по питању очувања српских националних и државних интереса и националног идентитета".