latinica  ћирилица
07/10/2022 |  12:20 | Аутор: СРНА

Којић: Воља народа јасна - Додик је предсједник Српске

Воља народа у Републици Српској је врло јасна - Милорад Додик је нови предсједник Републике Српске, а Жељка Цвијановић српски члан Предсједништва БиХ, а СНСД је показао да је водио политике очувања Српске, економског просперитета и стабилности, рекао је потпредсједник Општинског одбора СНСД-а Србац Милорад Којић.
Милорад Којић - Фото: РТРС
Милорад КојићФото: РТРС

Он је изјавио Срни да су резултати општих избора, како се и очекивало, показали да је СНСД освојио убједљиво највећи број гласова за појединачне функције и мандата за Народну скупштину Српске и парламент БиХ, што показује да празна прича опозиције без конкретних приједлога није могла освојити симпатије народа.

- СНСД је показао да је водио политике очувања Републике Српске, економског просперитета и стабилности и да је све оно што је рађено претходних година у мандату ове странке било позитивно и добило позитиван одјек - нагласио је Којић.

Према његовим ријечима, у протеклом мандату, СНСД је урадио много посла, што су грађани препознали и потврдили својим повјерењем на изборима, чиме су још једном оправдане исправне политике ове странке.