latinica  ћирилица
07/10/2022 |  14:32 ⇒ 14:32 | Аутор: СРНА

Шекара: ПДП и додатно понижава СДС и Шаровића, носача транспарента

Члан Главног одбора СНСД-а Срђан Шекара рекао је да не разумије да неко ко је имао богату политичку каријеру - био предсједник Републике Српске, српски члан Предсједништва БиХ, министар, народни посланик, предсједник странке, пристаје да "на крају буде носач транспарента онима који се нису ни интересовали за његов резултат".
Срђан Шекара - Фото: РТРС
Срђан ШекараФото: РТРС

- СДС је ПДП-у давао и даје све, од могућности да кандидују до пуне подршке, а добио је незахвалност, игнорисање и својеврсну анемију колико су им, што рече и професор Радомир Лукић, попили политичке крви. И сада се додатно понижавају, видају ране болног пораза са огромном разликом, пристајући да заједно шеткају и да им и даље предсједник странке покуњено, као гледалац из масе посматра говорнике - истакао је Шекара.

Он је додао да не брани, нити жали предсједника СДС-а Мирка Шаровића, јер је сам крив за то, тек констатује да је за СДС то већи пораз него онај који је доживио у фер политичком окршају са СНСД-ом, не бјежећи од тога да "на црту" истури предсједника ко год он и какав год био.

- Епилог је да /предсједник ПДП-а/ Бранислав Бореновић велича активисте као "свој добри народ", а није смио нити хтио да види како стоји у том народу и да ли му српски народ вјерује. Сад шетај, мој Мирко, за нове трке си елиминисан - рекао је Шекара.