latinica  ћирилица
09/10/2022 |  08:39 ⇒ 09:01 | Аутор: РТРС

Шулић: ПДП и СДС отргли партије од народа (ВИДЕО)

ПДП и СДС су неодоговорним понашањем отргли партије од народа, поручио је Денис Шулић, потпредсједник Народне скупштине Републике Српске, гостујући у нашем Јуатрњем програму.
Денис Шулић - Фото: РТРС
Денис ШулићФото: РТРС

- ПДП заједно са СДС-ом манипулише, и они су једине политичке партије на небу Српске које се баве таквим стварима. Сваки пут када изгубе, увијек је идентична прича. Увијек су они поокрадени, причају и изборним махинацијама. Своју манипулацију у изборној ноћи они чувају овим протестима - нагласио је Шулић.

Он се дотакао и протеста опозиције.

- Опозиција има право да искаже свој став, све док он некога не угрожава. И ови поротести показују да њихова мантра да је СНСД режим није тачна, јер да јесте, зар би било протеста и шетњи. Читава опозиција имаће 25 посланика у НСРС, а сам СНСД 30, што само говори који је то народ који ће изаћи на улицу. У сваком случају протести не смију да угрожавају јавни ред и мир - наглашава Шулић.

Шулић је поновио да је било грешака и неправилности на неким бирачким мјестима, али да они нису могли уопште утицати на крајњи резултат избора, а истакао је и одличан резултат СНСД-а у Изброној јединици 2, одакле и он долази. 

- СНСД је у изборној једини 2 остварио један од најбољих реултата, од седам мандата за НСРС, СНСД је освојио четири мандата, уз побједе Милорада Додика и Жељке Цвијановић - рекао је Шулић.

Он је убјеђен да ће до Нове године Република Српска добити Владу и усвојен буџет.