latinica  ћирилица
12/10/2022 |  14:06 ⇒ 19:54 | Аутор: РТРС

Смиљана Моравац Бабић потврдила аутентичност поруке у Вибер групи ПДП (ВИДЕО)

Предсједница Статутарне комисије ПДП-а, члан Главног одбора и одборник Смиљана Моравац Бабић потврдила је за РТРС аутентичност поруке у Вибер групи Градског одбора ПДП-а у којој се захваљује партијском колеги, иначе члану ЦИК-а БиХ Јовану Калаби и предсједнику ПДП Браниславу Бореновићу, што су извршили притисак на ЦИК у вези са наредбом за поновно пребројавање гласова за предсједника Републике Српске.
Смиљана Моравац Бабић -
Смиљана Моравац Бабић

- Јесам. Написала сам ја ту поруку. Некако то је био сума сумарум онога што су људи причали дописивали се са мном, слали поруке. Сви шаљу поруке, ето захвалите господину Бореновићу да је то убрзао и захвалите вашем страначком колеги господину Јови Калаби и ја сам то и написала. Сматрам да јесте на неки начин извршен притисак - рекла је за РТРС Моравац Бабић.

Док Моравац Бабић потврђује да је поруку написала у Вибер групи Гро ПДП, из ПДП раније данас саопштили су да је садржај поруке нетачан и чиста конструкција.

Вибер преписка

- Садржај наведене поруке је нетачан и злонамјеран - наводе из ПДП.

У међувремену у јавности је објављен и наставак Вибер преписке у којој се Моравац Бабић сугерише да избрише поруку и да је група, како се наводи контаминирана.

Вибер преписка